≡ Menu

Khidmat Nasihat Kewangan

Hai, saya Zulkhairi Zulkifli. Saya bukan seorang remisier saham. Saya tidak jual unit trust mahupun takaful. Dahulu, saya pernah bekerja sebagai seorang jurutera dan kemudiannya geosaintis. Kini, sebagai seorang Marketing Representative (MR) dan Associate Wealth Planner, saya membantu klien menstruktur semula kewangan dan membimbing mereka untuk menjadikan pasaran modal sebagai portfolio persaraan.

Saya menyediakan perkhidmatan berikut:

+ 30 minit konsultansi percuma secara 1-on-1 untuk melalui aplikasi Telegram untuk penilaian awal & menerangkan tentang proses khidmat nasihat kewangan.

+ 60 - 90 minit temujanji konsultansi lanjutan secara 1-on-1 untuk menyediakan profil kewangan semasa anda dan penilaian risiko (jika perlu). Profil kewangan bertujuan untuk menilai aliran tunai, harta dan hutang terkini.

+ 60 - 90 minit temujanji nasihat umum kewangan untuk berbincang dengan lebih lanjut situasi kewangan semasa anda berdasarkan profil kewangan sebelum memulakan pelaburan.

Fi yang dikenakan dapat berbeza mengikut situasi masing-masing. Lebih kompleks maka fi yang dikenakan adalah lebih mahal. Fi bermula dari RM400 - RM900.

Sila isi borang ini: